Дизайнери
ЗА ДИЗАЙНЕРИ и АРХИТЕКТИ

Проектантите в шоурума и фабриката на АМО са се специализирали в разработката на индивидуални мебели за интериора на домове, вили, къщи, офиси, административни, търговски и развлекателни центрове, медицински учреждения, хотели и апартаментни комплекси и т.н., съобразно вкусовете и желанията на Възложителя и максимално ефективното оползотворяване на всеки квадратен метър площ.

Нашите проекти помагат на клиента да подчертае своята индивидуалност, да икономиса сила и време за решение на сложния проблем - избор на мебели за своя интериор.

АМО ЕООД – МЕБЕЛНА ФАБРИКА се обръща с предложение за взаимоизгодно сътрудничество към всички заинтересувани лица и организации и предлага на ДИЗАЙНЕРИТЕ, АРХИТЕКТИТЕ и СТРОИТЕЛИТЕ помощ при реализацията на проектите за интериор на домове, вили, къщи, офиси, административни, търговски и развлекателни центрове, медицински учреждения, хотели и апартаментни комплекси.

Основна цел при разработката на дизайн-проекта на всяко помещение е създаването на хармонично и функционално наситен интериор, максимално ефективно използване на площта на помещението.

Проектирането и Дизайна са творчески процеси и е трудно да бъдат вкарани в рамка. Всеки дизайнер си има свой стил и подход към създаването на интериор, а по същото време има едни общи принципи на архитектурното и дизайнерско проектиране. Мебелна Фабрика АМО Ви помага да се създадат оригинални дизайнерски решения, вписващи се в общата концепция на проекта.

При нас може да получите стилово разнообразие от класическото до хай-тека, огромно количество цветово решение на декори, съвременни технологични материали. Разнообразието от системи използвани при проектирането на мебелите АМО, ще Ви позволи да въплътите всички ваши проекти в реални интериори.

Относно сътрудничество или конкретни проекти се обръщайте към мениджъра отговорен за тези въпроси – Георги Дочев – тел 0899962273 е-mail: office@amo.bg