ƒилъри
 ј  ƒј —“јЌј ƒ»ЋЏ– Ќј јћќ
јћќ е водеща компани€ на български€ пазар за корпусна и вградена мебел по индивидуален проект, ко€то е известна с превъзходното качество на сво€та продукци€ и услугите си.
¬ажен фактор за успеха на фирмата е постро€ването преди 20 г на собствена производствена база и поддържането на ћ≈Ѕ≈ЋЌј ‘јЅ–» ј јћќ с поръчки както от големи клиенти така и от средни и крайни клиенти. «а јћќ всеки един клиент е важен Ц той е референци€ за следващите клиенти, които се обръщат отново и отново към нас за услуги в областта на обзавеждането.
https://www.amo.bg/references.htmlice@amo.bg

offihttps://www.amo.bg/references.htmlce@amo.bg
“ака той става наш партньор. “ой позвол€ва да се продължава сътрудничеството с нас. ј за да станете дилър тр€бва да решите това да бъде ваша основна дейност - или още по-добре - вече да е.

ѕ–≈»ћ”ў≈—“¬ј ќ“ ѕј–“Ќ№ќ–—“¬ќ“ќ — јћќ

÷ел на търговската политика на јћќ е обезпечаване на партньорите с най-добрата маркетингова и търговска поддръжка за увеличаване на продажбите им и разширение на бизнеса им.

–Џ—“ Ќј ЅќЌ”—ј

¬ъв фирмата има бонусна система, в ко€то дохода на дилъра нараства с обема на продажбите.

“Џ–√ќ¬— ј ћј– ј

 ачествената и надеждна продукци€ на јћќ ћ≈Ѕ≈ЋЌј ‘јЅ–» ј е известна на български€ мебелен пазар от 1994 г. — годините се е установило стабилно търсене за нашата продукци€ и јћќ е една от известните марки в Ѕългари€. ‘ирмата участва успешно в мебелните изложени€, целенасочено промотира сво€та марка јћќ чрез различни видове печатна и телевизионна реклама, а също и в интернет пространството.

ѕќƒƒ–Џ∆ ј
«а дилърите се предлага всестранна поддръжка Ц разработка на дизайнерски проект за салона - разработка на дизайнерски проект за външната реклама Ц ќсигур€ване на –екламни брошури Ц ќбучение и тренинг на персонал от различни категории Ц  валифициран консултинг по всички въпроси свързани с бизнеса Ц » това съвсем не е всичко което ще получите като наш партньор!